Kwaliteit in- en voor alles

Binnen Expertcheese wordt veel waarde gehecht aan vertrouwen en loyaliteit. ‘Snelheid en meters maken is één ding, maar de mens staat centraal in ons productieproces. Zij vormen de schakel tussen vraag en aanbod en tussen klantgerichtheid en kwaliteit.

Kernwaarden die onze basis vormen.

Vertrouwen & Loyaliteit

Bij ExpertCheese hechten we veel waarde aan vertrouwen en loyaliteit. ‘Snelheid en meters maken is één ding, maar de mens staat centraal in ons productieproces. Zij vormen namelijk de schakel tussen vraag en aanbod en tussen klantgerichtheid en kwaliteit.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid speelt een grote rol bij ExpertCheese. Wij komen onze afspraken na en handelen integer. Bij ExpertCheese is een deal een deal.

Klantgerichtheid

Wij stellen de klant centraal in het gehele proces. Communicatie is daarin onze grootste kracht. 

Duurzaamheid

Maatschappelijke vraagstukken als klimaatverandering, de eiwittransitie en het gebruik van plastic raken iedereen. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid in de keten en kijken continu waar wij een bijdrage kunnen leveren. 

Daarnaast vinden wij duurzame relaties ook erg belangrijk. 

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons bovenaan. We voldoen aan de strengste internationale kwaliteitsnormen. Daar zorgen we met ons gemotiveerde en verantwoordelijke team iedere dag opnieuw voor. Zeggen is één, maar we kunnen het ook bewijzen! Al jaren op rij worden de volgende certificaten aan ons uitgereikt: BRC, Halal, Skal, Weidegang.

Een team met passie voor kaas

Elke dag kaas. Bij ExpertCheese werken wij iedere dag met veel enthousiasme aan en met uw product.

Onze productielocatie

Onze productieruimte met bijbehorende opslag heeft een oppervlakte van bijna vierduizend vierkante meter en is ingericht conform de moderne eisen van de voedingsmiddelenindustrie. Niets voor niets luidt onze pay-off Setting the cheese standard.

In deze productieruimte wordt volgens de meest strenge normen om een mooi product te leveren. Ook onze opslagruimtes zijn geconditioneerd ingericht, zodat de kaas op een contante temperatuur bewaard kan worden.

Onze handelsvoorwaarden