Kennis, kijkjes & kaasverhalen
Ontdek hoe wij met kaas omgaan, wat ons bezighoudt en hoe reststromen weer waarde krijgen.
Kwaliteit als fundament bij ExpertCheese: wat betekent dat?
Bij ExpertCheese staat kwaliteit altijd voorop. Als specialist in het verwerken en schonen van kaasproducten, streven we ernaar om onze klanten niet alleen het beste van de industrie te bieden, maar ook om een betrouwbare partner te zijn in elke fase van het proces. Maar wat betekent kwaliteit voor ons, en hoe zorgen we ervoor dat we deze altijd leveren?
Wat gebeurt er met je kaas als je het laat verwerken door ExpertCheese?
Je hebt kaas over. Misschien door snijverlies, retourstromen of overproductie. Het is goede kaas – maar je kunt er op dit moment niets mee. Wat dan? ExpertCheese helpt. Maar wat doen wij precies met jouw kaas? In dit blog nemen we je stap voor stap mee door ons proces.
Wat zijn (kaas)reststromen – en wat kun je ermee?
In de kaasverwerkende industrie ontstaan dagelijks reststromen. Denk aan korsten, snijverlies of overtollige voorraden. Vaak worden deze bijproducten gezien als afval, maar bij ExpertCheese zien we ze als grondstoffen met potentie. In dit blog leggen we uit wat (kaas)reststromen precies zijn – en wat je ermee kunt doen.
Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Zo kunt u ons bereiken:
T +31(0)528 – 820180
E info@expertcheese.nl