Kwaliteit binnen ExpertCheese

ExpertCheese is uw partner in kaas. Partnerschap ontstaat door een loyale opstelling, het maken van duidelijke afspraken en het leveren van toegevoegde waarde aan product én dienstverlening. Borging in kwaliteit is voor het hele bedrijf de basisvoorwaarde.

Wij voldoen aan uw eisen en zijn daar trots op

Om een constant hoog niveau van kwaliteit te garanderen, maken we gebruik van een kwaliteitssysteem dat onze processen en procedures omvat. Dit systeem wordt voortdurend gemonitord om ervoor te zorgen dat we aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Ons Quality Assurance team voert indien nodig verbeteringen door om de efficiëntie en effectiviteit van onze processen te optimaliseren. Dit stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteitsproducten en -diensten die we kunnen bieden.

Hier onder kunt u onze certificaten bekijken.

BRC A​A+
BRC is de grootste norm in de voedingsmiddelenindustrie, met wereldwijd meer dan 17.000 certificaten. De standaard beschrijft de hygiëne- en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die leveren aan de retailsector. ExpertCheese zelf doet dat niet, maar veel van onze klanten leveren wel aan deze sector. Daarom zien wij het certificaat BRC-A als een grote toegevoegde waarde.
Ik wil het BRC AA+ certifaat bekijken
Skal, betrouwbaar biologisch
Toeleveranciers en afnemers van biologische kaas kunnen bij ExpertCheese terecht. Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Biologisch is een wettelijk beschermde term. Een landbouwproduct of voedingsmiddel mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. De Europese overheid bepaalt de regels, de ruim 3600 gecertificeerde bio-ondernemers leven deze na en controleren hierop. Zo kan de klant er van op aan dat een biologisch product ook écht biologisch is. Skal houdt toezicht op de hele biologische keten, in opdracht van het Ministerie van EZ.
Ik wil het Skal certificaat bekijken
Weidegang-certificaat
Koeien en de wei horen bij elkaar. De koeien krijgen hier ruimte voor hun natuurlijk graasgedrag. Bovendien is de koe in de wei een kenmerkend onderdeel van het Nederlandse landschap! Binnen de moderne melkveehouderij is het niet vanzelfsprekend om de koeien van voorjaar tot najaar in de wei te laten lopen. Stichting Weidegang heeft als doel dit te stimuleren en doet dit onder andere door de uitgifte van het Weidegang certificaat: het bewijs van ware ‘weidemelk’. Weidemelk is melk afkomstig van boerderijen waar de koeien van het voorjaar tot in het najaar ten minste 120 dagen per jaar, minimaal zes uur per dag in de wei lopen. ExpertCheese produceert kaas voorzien van het Weidegang-certificaat.
Ik wil het Weidegang certificaat bekijken
Halal Certifcaat
Bij Expertcheese zijn we ook halal gecertificeerd.
Klik hier voor het Halal certifcaat
Previous
Next