Diensten waarmee we u kunnen helpen

Wat we doen bij ExpertCheese

De grondstoffen worden betrokken vanuit kaasproductie- en kaasverwerkingslocaties en door ons geschikt gemaakt voor verdere industriële verwerking ten behoeve van de voedingsmiddelenindustrie.

Wij passen onze dienstverlening custom made toe in uw core business. Dat partnerschap betekent voor ons dat we ons inleven in uw wensen en eisen en dat alleen het allerbeste goed genoeg is. Klantgerichtheid, de hoogste kwaliteit, gegarandeerde afname, integriteit en hard werken maken dat we inmiddels een constante en herkenbare marktpartij zijn geworden. 

We zijn in tal van Europese landen actief. Te denken valt aan Duitsland, Groot-Brittannië, Denemarken, Finland, België, Spanje, Italië en Zweden

ExpertCheese werkt onder volledige goedkeuring van het COKZ en vindt borging van kwaliteit, accreditatie en certificering de gewoonste gang van zaken. Wij zijn BRC Food (AA+)- en Skalgecertificeerd. Dus of u nu geraspte kaas, gedroogde kaas, smeltkaas of kaaspoeder verwerkt, een partner zoekt op dienstverlenend of logistiek vlak, ExpertCheese voegt waarde toe aan uw business.

Het proces van opwaarderen

Schonen

Het opwaarderen van kaas gebeurt door natte of droge schoning. Is kaas niet meer geschikt voor verkoop aan de consument, dan ontdoen wij deze kaas van de kaaskorst en kan deze alsnog worden ingezet voor de kaas verwerkende industrie.

Verpakken

Om de kaas klaar te maken voor transport en aflevering wordt deze op gespecialiseerde wijze verpakt. Dit gebeurt altijd onder de juiste omstandigheden.

Handel

Naast het verwerken en schonen van kaas denkt ExpertCheese ook graag met u mee over de overige reststromen. Deze kunnen ook opgekocht worden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op